Integritetspolicy

letextile.se - Integritetspolicy

INTRODUKTION

Vi (SPACESHIP SAS, ägare till 100 % av webbplatsen letextile.se) lägger särskild vikt vid bevarandet av integriteten för användarna av https://www.letextile.se/ (”Webbplatsen”) och vi åtar oss att skydda och respektera dina personuppgifter.

Denna integritetspolicy är införlivad i och underkastad Användarvillkoren (https://www.letextile.se/terms).

Genom att använda Webbplatsen godkänner du användningen av dina personuppgifter (definieras nedan) i enlighet med denna Integritetspolicy. Samtycker du inte till användningen av dina uppgifter, använd då inte webbplatsen eller någon av de tjänster som den erbjuder.

VILKA ÄR VI?

Alla Personuppgifter som du tillhandahåller oss hanteras av SPACESHIP SAS, ett aktiebolag, registrerat under numret 491 618 294 00012 hos RCS i Paris, vars huvudkontor ligger på 50 rue de Montreuil, 75011 Paris, FRANKRIKE.

PERSONUPPGIFTER

"Personuppgifter" avser samtlig information angående dig och som möjliggör din identifiering, såsom (inklusive men inte begränsat till) din ålder, ditt kön, din adress, ditt telefonnummer, din e-postadress samt all annan information som gör att du kan identifieras och som du är skyldig att förse oss med direkt, eller som vi samlar in när du navigerar på Webbplatsen.

NÄR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?

Det är sannolikt att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i följande fall: då du deltar i en tävling, kampanj, prisdragning eller undersökning på Webbplatsen, eller då du registrerar dig eller loggar in på ditt användarkonto (detta låter dig få tillgång till diverse tjänster som letextile.fr:s nyhetsbrev, återbetalningar och användarrecensioner)

då du konsulterar eller köper en produkt eller tjänst från en säljare som annonserar sina erbjudanden på vår Webbplats då du skickar in klagomål, begär information eller kommenterar.

Vi kommer att specificera när tillhandahållandet av personuppgifter är valfritt. Om du inte vill tillhandahålla sådan information är det möjligt att du inte kommer åt vissa tjänster eller funktioner på Webbplatsen.

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Dina personuppgifter kan komma att användas på följande sätt: för registrering och hantering av ditt konto för att ge dig tillgång till vissa tjänster, så som letextile.fr:s nyhetsbrev, återbetalningar, användarrecensioner eller eventuella tävlingar, kampanjer, prisdragningar eller undersökningar på Webbplatsen, eller för att informera dig angående ändringar rörandes dessa tjänster för att låta oss se vilka produkter du har tittat på eller köpt via Webbplatsen i syfte att erbjuda dig en mer personlig service, i synnerhet för att ge dig tips eller erbjuda dig produkter, tjänster, innehåll och specialerbjudanden (önskar du inte få personliga erbjudanden, skicka då ett e-postmeddelande till oss) för att analysera webbplatsanvändning, inklusive demografi, intressen och surfvanor hos användare, för att förbättra de tjänster vi erbjuder för att undvika överträdelse av dessa Användarvillkor av dig eller någon som är kopplad till dig.

DELAR VI DINA PERSONUPPGIFTER MED TREDJEPART?

Vi kan behöva vidarebefordra dina Personuppgifter i följande fall:

till betrodd tredjepart som vi har valt och som vi har fullständigt förtroende för, som kommer att använda din information för att förse dig med innehåll som kan vara av intresse för dig (en tredjepart är inte tillåten att dela eller sälja din personliga information till någon annan)

till tekniska samarbetspartners som registrerar och underhåller ditt användarkonto och hjälper oss att tillhandahålla dessa tjänster till dig (dessa partners är skyldiga att respektera konfidensen för dina personuppgifter och har, förutom kompletterande information, inte rätt att använda dina personuppgifter för andra ändamål än de som vi ber dem om)

viss aggregerad information angående användare av Webbplatsen kan överföras (försäljning, webbplatsens trafikvolym och frågor relaterade till tredjepart), men denna information innehåller inte några Personuppgifter som möjliggör din identifiering

Till polisen, tillsynsorgan eller juridiska rådgivare i händelse av brott eller brott mot Användarvillkoren, eller när detta krävs enligt lag.

HUR KAN DU ÄNDRA ELLER RADERA INFORMATION ANGÅENDE DITT KONTO OCH DINA PREFERENSER?

Du kan när som helst ändra din kontoinformation och dina preferenser, inklusive huruvida du vill bli kontaktad av letextile.fr angående produkter, tjänster, innehåll eller specialerbjudanden. Vill du inte få nyhetsbrevet från letextile.fr kan du också klicka på länken längst ner i själva e-postmeddelandet med nyhetsbrevet, alternativt skicka ett e-postmeddelande eller skriva till oss på följande adress för att avbryta tjänsten: SPACESHIP SAS, 50 rue de Montreuil, 75011 PARIS

UNDER HUR LÅNG TID BEHÅLLER VI ANVÄNDARENS PERSONUPPGIFTER?

Letextile.se lagrar personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs ovan i avsnittet ”Hur använder vi dina personuppgifter? ”.

HUR SKYDDAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

letextile.se uppehåller samtliga standarder inom branschpraxis och implementerar strikta säkerhetsförfaranden för insamling, lagring och delning av Personuppgifter för att förhindra obehörig åtkomst och för att följa de applicerbara europeiska dataskyddslagarna. All personlig information som du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar, eller hos de som tillhör våra tekniska partners. Där vi har gett dig (eller om du har valt) ett lösenord, som gör att du kan komma åt vissa delar av vår Webbplats, måste du hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber att du aldrig delar ditt lösenord med någon.

VAD ÄR COOKIES OCH WEBBFYRAR, OCH HUR ANVÄNDER VI DEM?

En cookie är en liten informationsfil som skickas till din webbläsare från webbplatsen och lagras på din hårddisk. En webbfyr är en liten bild (oftast inbäddad i en webbsida eller ett e-postmeddelande) som gör det möjligt för en webbplats att räkna de användare som har besökt sidan, eller som har haft tillgång till vissa cookies.

Dessa spårningsfunktioner hjälper oss att förbättra vår Webbplats, vilket ger dig en bättre, mer personlig service. De tillåter oss att: (a) bedöma vår publik och användningen av våra modeller, (b) lagra information om dina preferenser, och därmed låta oss anpassa vår Webbplats enligt dina intressen, (c) påskynda dina sökningar och (d) känna igen dig när du återvänder till vår Webbplats. Förutom våra cookies tillåter vi vissa partners samt andra tredjeparter att skapa och komma åt cookies på din dator. Vissa av dessa tredjeparter kan samla in och använda information om dina besök på denna och andra webbplatser för att förse dig med innehåll som kan vara av intresse för dig. Användningen av cookies av tredjepart är föremål för deras egen integritetspolicy och inte för de som gäller hos letextile.fr.

Du kan vägra cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare och i synnerhet de som gör att du kan vägra att acceptera cookies. Instruktionerna för detta är följande:

- För Mozilla Firefox:

Öppna menyn med tre streck och välj ”Inställningar”.

Klicka på sidmenyvalet ”Sekretess & säkerhet”.

Ändra alternativet under ”Förbättrat spårningsskydd” till ”Anpassad” och välj alternativet som passar dig i rullgardinsmenyn bredvid markeringsrutan ”Kakor”.

- För Microsoft Edge

Öppna trepricksmenyn i det övre högra hörnet av webbläsaren. Klicka på alternativet ”Inställningar”. Välj ”Sekretess, sökning och tjänster” i menyn till vänster samt välj det alternativ du föredrar under ”Spårningsskydd”. Om du väljer dessa inställningar är det dock möjligt att du inte längre kan komma åt vissa delar av vår Webbplats. Såtillvida du inte har justerat dina webbläsarinställningar för att vägra cookies kommer vårt system att installera cookies när du ansluter till vår webbplats.

VAR LAGRAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi lagrar dina personuppgifter på servrar som befinner sig i Frankrike. Viss information kan också överföras till servrar som hanteras för vår räkning av tredjepart, i Europa eller i USA. Amerikanska lagar om lagring av personuppgifter är mindre strikta än de lagar som är tillämpliga inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), men lagring och överföring av information om dig kommer att ske i enlighet med denna integritetspolicy och i enlighet med de europeiska lagarna tillämpliga för skyddandet av data.

TILLGÅNG TILL INFORMATION

Du innehar rätten att få tillgång till den information vi lagrar. Vill du få en kopia av de personuppgifter som vi har angående dig, vänligen skriv till oss på följande adress: SPACESHIP SAS, 50 rue de Montreuil, 75011, Paris, FRANKRIKE. Du kommer behöva betala en mindre kopieringsavgift som gör att vi kan förse dig med dessa uppgifter.

FÖRÄNDRINGAR AV VÅR INTEGRITETSPOLICY

Eventuella förändringar i vår integritetspolicy kommer att publiceras på den här sidan och meddelas på vår hemsida under de första dagarna efter publicering. Den senaste uppdateringen gjordes den 30 oktober 2018.

PUBLICERANDET AV PERSONUPPGIFTER ONLINE PÅ OMRÅDEN TILLGÄNGLIGA FÖR DET OFFENTLIGA

Ett offentligt tillgängligt område på webbplatsen innebär alla områden som är tillgängliga för allmänheten och som sannolikt kommer att indexeras av sökmotorer. Du är ensamt ansvarig för all information du lämnar ut och sprider i områden som är tillgängliga för allmänheten. Du bör aldrig avslöja personlig information om en annan person utan deras tidigare och uttryckliga samtycke.

VILL DU VETA MER?

För frågor eller kommentarer angående vår integritetspolicy, eller hur vi använder dina personuppgifter, var vänlig kontakta oss via e-post, eller skriv till oss på följande adress: SPACESHIP SAS, 50 rue de Montreuil, 75011, Paris, FRANKRIKE

Har du en fråga? Klicka här »